Κάθε μέρα επιλέγουμε για εσάς τα πιο φρέσκα ψαρικά και ψήνουμε με μεράκι.
Γενικά ο αστακός θεωρείται το εντυπωσιακότερο προσφερόμενο έδεσμα των ...
Oι γαρίδες έχουν ανοιχτό ροζ-σομόν χρώμα, δεν έχουν δαγκάνες και το κέ...
Μήκος: 0,30-0,50 η κοινή και 0,15-0,20 η κίτρινη. Χρώμα: καφετί αν...
Στις ελληνικές μόνο θάλασσες υπάρχει και μια άλλη ποικιλία καλαμαριών ...
Τα καλαμαράκια, αν και πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, είναι μια τ...
Συγγενεύει με το μπαρμπούνι αν και ξεχωρίζει αμέσως απ’ το κεφάλι της ...
Με πρώτη ματιά μοιάζει με τον κέφαλο αλλά ξεχωρίζει εύκολα γιατί το στ...
Με πρώτη ματιά μοιάζει με τον κέφαλο αλλά ξεχωρίζει εύκολα γιατί το στ...
Με πρώτη ματιά μοιάζει με τον κέφαλο αλλά ξεχωρίζει εύκολα γιατί το στ...
Λέγεται και τσέρουλα. Συγγενεύει με τη μένουλα, αν και πολλοί υποστ...
Χρώμα: σταχτιά και κάπως καστανή ράχη, λευκή κοιλιά, πλευρική γραμμή κ...
Συγγενεύει με τον κρανιό και το σκιό ή σικιό. Μήκος: 30 ως 50 εκ. ...
Τις λένε και πέρδικες, περκιά κλπ. Συγγενεύουν με τους χάνους, είναι ί...
Τον λένε και ορφό, τον αναφέρει κι ο Αριστοτέλης ορφώ, συγγενεύει με τ...
Χρώμα: ράχη γκριζοπράσινη, κοιλιά πιο ανοιχτή με μια ταινία κάπως πιο ...
Η σκορπίνα και ο σκορπιός λέγονται και χάφτες. Μήκος: η σκορπίνα ω...
Είναι ένα μεγάλο είδος της οικογένειας των σολομοειδών, με μέγιστο μήκ...
Είναι ένα μεγάλο είδος της οικογένειας των σολομοειδών, με μέγιστο μήκ...
Η σουπιά ανήκει στα μαλάκια, στο είδος κεφαλόποδα. Δεν έχει ουρά αλλά ...
Συγγενεύει και μοιάζει με ροφό, βλάχο και ιδιαίτερα με τη στήρα. Μ...
Χρώμα: η ράχη ανοιχτή γκρίζα λαμπερή, ασημόχρωμα πλευρά με μακρουλές α...
Χρώμα: η ράχη ανοιχτή γκρίζα λαμπερή, ασημόχρωμα πλευρά με μακρουλές α...
Χρώμα: η ράχη ανοιχτή γκρίζα λαμπερή, ασημόχρωμα πλευρά με μακρουλές α...
Συγγενεύει με το λυθρίνι και τη συναγρίδα. Μήκος: 30-70 εκ. Χρ...
Συγγενεύει με το λυθρίνι και τη συναγρίδα....
Το χταπόδι είναι ένα θρεπτικό φαγητό και κατάλληλο για όσους προσέχουν...